Hoe je naam eruit te krijgen?

Met meer dan 20 jaar professionele foto's is Jennifer te zien geweest in Vice, Glamour en Women's Wear. Daarnaast zijn haar foto's gepubliceerd in mooie tijdschriften als Beyond.com en Into the Vault. Ze is beschreven als auteur in de Hollywood Reporter.

Om andere mooie artikelen te bekijken die Jennifer Grube zo gracieus met ons heeft gedeeld over haar uitgebreide ervaring als commercieel fotograaf door de jaren heen, en de kneepjes van het vak terwijl ze als fotograaf is gegroeid. Dit fijne artikel over personeelszaken wordt u aangeboden met dank aan Jennifer's e-zine 'On That Day'

Artikeloverzichten

Online modellenwebsites willen foto's van populaire modellen laten zien. De meeste foto's die op willekeurige basis worden gemaakt, zijn van oneindige schoonheid. Breng de look op de markt voor een huidverzorgingslijn, een nieuwe ASAP-advertentiecampagne, fotomomenten voor strandfoto's, feestfoto's, catalogusoproepen en andere oneindige extra's.

Maar de meeste fotografen hebben geen licentie om foto's te maken. Fotografen zijn niet verplicht om een ​​licentie te hebben, zolang je kunt slagen zonder een fotograaf's certificaat van geschiktheid. Contacten geven aan dat je veiligheidsfoto's hebt gemaakt en bekend bent geweest met het werken met niet minder dan vier camera's en geen film.

Er zijn verschillende manieren waarop we onze site kunnen promoten. Lidwoord. Het promoten van een vakantienummer. foto's, citaten en verwijzingen.

1. We kunnen de branche betreden door onze foto's te beschrijven en waar we ze online kunnen zoeken.

2. We kunnen onze eigen site met foto's ontwikkelen en iedereen ter wereld vertellen dat we een website- of social media-marketingexpert zijn.

3. We kunnen foto's kopen en toevoegen aan onze site met een simpele klik, ze toevoegen aan een tag cloud of deelnemen aan een aantal leuke Google-facebookstickers.

4. We kunnen VEEL foto's naar verschillende tijdschriften sturen door te e-mailen naar de service.

5. We kunnen met onze merknaam of advertentiecampagnes indienen bij fotobureaus, vaste bureaus, filmstudio's, tijdschriften, televisienieuwszenders, modeshows, spa's en andere vakbladen in de branche.

6. We kunnen onze site plaatsen om te worden vermeld in het gedeelte "Slechte zaken" van nieuwsnetwerken of sociale netwerksites.

7. Eindelijk kunnen we een cd of audioprogramma maken met onze cd en deze over het hele internet promoten.

Al het bovenstaande vereist dat we geld uitgeven. Hoeveel geld hebben we uitgegeven om dit allemaal te promoten? Het antwoord is "Veel", en waarvoor. Misschien heb je wat extra geld om rond te gooien en het te laten tellen, dan is het tijd om een ​​beetje buiten de gebaande paden te denken. U hebt het recht verdiend om dat geld uit te geven, het is uw recht om er plezier in te hebben. Het is uw recht om een ​​beetje extra toe te voegen aan elk salaris dat u ontvangt. Ten slotte is het uw recht om uitstekend te zijn in wat u doet en dat begint met het op tijd betalen van uw rekeningen.

Bent u van mening dat al deze mogelijkheden om uw naam bekend te maken mogelijk voor u beschikbaar zijn? Het is en je hebt een geweldig product nodig … jezelf. Ga voor een carrière als personal trainer. Ga naar school, schrijf je in bij een sportschool, zoek aaningulum of cursus over de aspecten van personal trainer zijn. Wat je methode ook is, het kan een leuke bijkomstigheid zijn om je naam bekend te maken!

Copyright2010 godinnenmileage.com